Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lindesv. 12, 820 76, Jättendal men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0652-16064.

Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag har idag 556408-1106 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bygg-, svets- och smidesverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bygg & Montageteknik Per Svedberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedberg, Per Olof Anders som är född 1963 och har titeln VD, Svedberg, Per Olof Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lingman, Maria Susanne som är född 1975 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .