Hasses Biluthyrning i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt driva biluthyrningsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet, ävensom försäljning och montering av markiser och persienner.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hasses Biluthyrning i Hudiksvall Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Hasses Biluthyrning i Hudiksvall Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1990-12-17 så skapades Hasses Biluthyrning i Hudiksvall Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hasses Biluthyrning i Hudiksvall Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hasses Biluthyrning i Hudiksvall Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556414-9341 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Hasses Biluthyrning i Hudiksvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hasses Biluthyrning i Hudiksvall Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0650-31121 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hasses Biluthyrning i Hudiksvall Aktiebolag är Eriksson, Hans Bertil som är född 1959 och har titeln VD, Eriksson, Hans Bertil som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Maria Helena som är född 1973 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .