KYMO ÅKERI Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, travsportverksamhet inkluderande tävlingsverksamhet och inköp, uppfödning och försäljning av travhästar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KYMO ÅKERI Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är KYMO ÅKERI Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1991-02-27 så skapades KYMO ÅKERI Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel KYMO ÅKERI Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

KYMO ÅKERI Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556416-3284 är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är KYMO ÅKERI Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med KYMO ÅKERI Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0650-550620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Gerd Anita -Henriksson, Per Tage

Följande personer är på något sätt aktiva inom KYMO ÅKERI Aktiebolag är Henriksson, Gerd Anita som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Per Tage som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Maria Katarina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Henriksson, Per Anders som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eriksson, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Jan Lennart som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantDatarevision i Dalarna AB som är född och har titeln Revisor, .