RSM Försäljnings Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter RSM Försäljnings Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar RSM Försäljnings Aktiebolag i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

RSM Försäljnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1991-04-26 så har RSM Försäljnings Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är RSM Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med RSM Försäljnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Pl 11, 820 78, Hassela. Vi ni istället prata med RSM Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0653-63038.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom landskapsarkitektur, arkitektur och stadsarkitektur, industriservice och godshantering. Bolaget ska även bedriva köp och försäljning av byggmaterial och verkstadsmaskiner, äga och förvalta aktier och värdepapper samt fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Kjell Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömstedt, Eva Jessica som är född 1975 och har titeln Suppleant, Wennberg, Per Olov som är född 1962 och har titeln Revisor, Hälsinge Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

RSM Försäljnings Aktiebolag har 556425-1659 som sitt organisationsnummer.