Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag är ett företag som finns i Hudiksvall. I Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waschelitz, Otto som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Waschelitz, Britt Åsa som är född 1937 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall utföra diesel- och elarbeten på fordon, båtar, maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Diesel Otto Waschelitz Aktiebolag har 556426-0486 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.