STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torparev. 2, 824 51, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-12580.

Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag har idag 556426-9701 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag

Bolaget skall bedriva industri-, reklam- och porträttfotografering samt videoproduktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

I STUDIOBILD HUDIKSVALL Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lorentzson, Per Evan Jörgen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson Lorentzson, Ulla Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Broman, Gustaf Göran som är född 1935 och har titeln Revisor, Broman & Wallberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .