MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Furulundsv. 6, 824 30, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-17733.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag har idag 556428-1102 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av biltillbehör och bilreservdelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I MEKONOMEN HUDIKSVALL Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bernt Paul som är född 1974 och har titeln VD, Larsson, Bernt Paul som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Maths Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSvantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .