Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag är ett bolag som finns i Hudiksvall. I Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mattsson, Mats Olov som är född 1955 och har titeln VD, Mattsson, Mats Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Mattias Lars-Erik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Larsson, Thomas Per-Olov som är född 1976 och har titeln Suppleant, Olsson, Bernt Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantEdlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag på telefon 0650-31272.

Bolaget skall bedriva bilverkstad och biluthyrning, bedriva försäljning av nya och begagnade bilar samt reservdelar och tillbehör, försäljning och reparationer av däck, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fastighetstjänst i Hudiksvall Aktiebolag har 556430-3229 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.