Time Express AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Time Express AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. Time Express AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Time Express AB är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556433-5023.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0650-24003 alternativt besöka eller skicka post till Time Express AB på följande adress Hede-Finnflov. 3 E, 824 92, Hudiksvall.

Time Express AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Time Express AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Cedergren, Siri Agnéta som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva åkerirörelse utföra transporter och spedition nationellt och internationellt, markservice på flygplatser, budservice samt äga och förvalta fast och lös egendom och idka därmed förenlig verksamhet.