Iggesunds Industriisolering Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter Iggesunds Industriisolering Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Iggesunds Industriisolering Aktiebolag i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Iggesunds Industriisolering Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1991-10-11 så har Iggesunds Industriisolering Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Iggesunds Industriisolering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Iggesunds Industriisolering Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kvavtjärsv. 214, 825 93, Njutånger. Vi ni istället prata med Iggesunds Industriisolering Aktiebolag så kan ni göra det på 070-3729942.

Bolaget skall bedriva isoleringsarbeten, ställningsbyggnationer, järnsmidesarbeten, saneringsarbeten av PCB-material, äga travhästar, äga och förvalta aktier samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare äga och förvalta fast egendom med inriktning mot skogsbruk.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Malmqvist, Sten Kent som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Ros Mari som är född 1950 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Holmgren, Curt Hildor som är född 1933 och har titeln Revisorssuppleant, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Iggesunds Industriisolering Aktiebolag har 556434-6012 som sitt organisationsnummer.