bop visuell kommunikation AB

Gävleborgs län

Information

bop visuell kommunikation AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där bop visuell kommunikation AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. bop visuell kommunikation AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket bop visuell kommunikation AB har haft sedan 1994-01-01. bop visuell kommunikation AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till bop visuell kommunikation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Östanbräck 45, 824 93, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-93553.

Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är bop visuell kommunikation AB Privat, ej börsnoterat.

bop visuell kommunikation AB har idag 556434-8034 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Bengt Olof är den som för stunden ansvarar för bop visuell kommunikation AB

Bolaget skall bedriva reklamatelje, jordbruksverksamhet, handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I bop visuell kommunikation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Bengt Olof som är född 1959 och har titeln VD, Persson, Bengt Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Boman, Klas Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsen, Jens Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.