Guldfaxe Revision Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Guldfaxe Revision Aktiebolag är ett bolag som finns i Hudiksvall. I Guldfaxe Revision Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Suppleant, Runsvik, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Runsvik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Guldfaxe Revision Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Guldfaxe Revision Aktiebolag på telefon 0650-98070.

föremålet för bolagets verkamhet är att bedriva yrkesmässig revision och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Guldfaxe Revision Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Guldfaxe Revision Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Guldfaxe Revision Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Guldfaxe Revision Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Guldfaxe Revision Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Guldfaxe Revision Aktiebolag har 556434-9834 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.