Herman Jonsson Fastighets Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556439-6348 är organisationsnummer för verksamheten Herman Jonsson Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Herman Jonsson Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Herman Jonsson Fastighets Aktiebolag finns i.

Herman Jonsson Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-12-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Herman Jonsson Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Herman Jonsson Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Herman Jonsson Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Anders Herman -Äng Jonsson, Eva-Lisa Margareta

Vill ni komma i kontakt med Herman Jonsson Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0653-16335 eller genom brev på följande adress:
Bänbro 207, 820 60, Delsbo

Bolaget skall bedriva uthyrning av fastigheter och verkstads- maskiner för mekanisk industri, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Herman Jonsson Fastighets Aktiebolag och det är Jonsson, Anders Herman som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Äng Jonsson, Eva-Lisa Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,