RECORE Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter RECORE Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar RECORE Aktiebolag i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

RECORE Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1992-02-26 så har RECORE Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är RECORE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med RECORE Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lundv. 47 C, 820 65, Forsa. Vi ni istället prata med RECORE Aktiebolag så kan ni göra det på 0650-23654.

Bolaget skall dels bedriva verksamhet med återvinning av pappers och kartongprodukter samt konstruktion, tillverkning och för- säljning av maskiner för detta ändamål, dels att äga och förvalta aktier och fast egendom, samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva hästuppfödning och travsportsverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Bo Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Uno Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Rojewska Johansson, Katarina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Uno Mikael Ordförande saknas. .

RECORE Aktiebolag har 556443-5823 som sitt organisationsnummer.