Fagerströms Karamellfabrik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sockerkonfektyr samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fagerströms Karamellfabrik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Fagerströms Karamellfabrik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1992-02-25 så skapades Fagerströms Karamellfabrik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Fagerströms Karamellfabrik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fagerströms Karamellfabrik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556443-7738 är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Fagerströms Karamellfabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Fagerströms Karamellfabrik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0650-12788 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fagerströms Karamellfabrik Aktiebolag är Sundström, Anders Vilhelm som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Altin Sundström, Eva Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sundström, Johan Vilhelm som är född 1979 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .