Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-04-07. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag ska trivas.

I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plåtslageri, uthyrning av verkstadsmaskiner, kontorsinventarier, datautrustning samt entreprenadmaskiner till grafisk, metall- och träindustri, bedriva handel med och förvaltning av värdepapper samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-93740.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag är Andersson, Hans Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rut Ingegerd som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Hans & Ingegerd Andersson Aktiebolag har 556445-9542 som sitt organisationsnummer.