Dellenova Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall idka rådgivning inom områdena ekonomi, marknadsföring, försäljning, mekanik, optik och informationsbehandling främst riktat mot mätteknik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dellenova Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Dellenova Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1992-05-11 så skapades Dellenova Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Dellenova Aktiebolag har haft det sedan 2004-04-29.

Dellenova Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-29

556446-6638 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hudiksvall.

Just nu är Dellenova Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Dellenova Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0650-741400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dellenova Aktiebolag är Eriksson Högström, Anna Christina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Anna Lotta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Geijer, Wilhelm Reinhold som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .