Fototjänst i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter Fototjänst i Hudiksvall Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Fototjänst i Hudiksvall Aktiebolag i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Fototjänst i Hudiksvall Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-05-29 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1992-04-29 så har Fototjänst i Hudiksvall Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Fototjänst i Hudiksvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Fototjänst i Hudiksvall Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Alfred Jensens v. 2, 824 34, Hudiksvall. Vi ni istället prata med Fototjänst i Hudiksvall Aktiebolag så kan ni göra det på 0650-94571.

Bolaget skall bedriva butikshandel med foto- och radioprodukter samt handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindgren, Lars Arvid som är född 1955 och har titeln VD, Lindgren, Lars Arvid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Kerstin Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Lindgren, Kerstin Maria -Lindgren, Lars Arvid .

Fototjänst i Hudiksvall Aktiebolag har 556447-3592 som sitt organisationsnummer.