Mariannes Gardinservice Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva sömnad samt försälning av gardiner och andra tyger ävensom försäljning av möbler, inredningsdetaljer och solskydd samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mariannes Gardinservice Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Mariannes Gardinservice Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1992-06-16 så skapades Mariannes Gardinservice Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Mariannes Gardinservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mariannes Gardinservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556448-6784 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hudiksvall.

Just nu är Mariannes Gardinservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Mariannes Gardinservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0650-94402 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mariannes Gardinservice Aktiebolag är Skjaervold, Ruth Marianne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Skjaervold, Leif Ivar som är född 1954 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Broman, Gustaf Göran som är född 1935 och har titeln Revisorssuppleant, BROMAN & WALLBERG REVISIONSBYRÅ Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .