Holm Stuteri i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

Holm Stuteri i Hudiksvall AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Holm Stuteri i Hudiksvall AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Holm Stuteri i Hudiksvall AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Holm Stuteri i Hudiksvall AB har haft sedan 1999-01-01. Holm Stuteri i Hudiksvall AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Holm Stuteri i Hudiksvall AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Idenors-Holm, 824 91, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-561348.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Holm Stuteri i Hudiksvall AB Privat, ej börsnoterat.

Holm Stuteri i Hudiksvall AB har idag 556461-0458 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Holm Stuteri i Hudiksvall AB

Bolaget skall bedriva stuteriverksamhet inom travsport, äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Holm Stuteri i Hudiksvall AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordh, Anton Göte som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Harry som är född 1938 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .