Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB

Gävleborgs län

Information

556465-0488 är organisationsnummer för verksamheten Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB finns i.

Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB har varit registrerat sedan 1993-04-05 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engberg, Lars Erik -Persson, Olof Martin -Persson, Per-Olov -Zetterström, Hans Ulf

Vill ni komma i kontakt med Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-548300 eller genom brev på följande adress:
Kullbäcksv., 824 30, Hudiksvall

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt driva bilhandel och bilverkstadsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB och det är Zetterström, Hans Ulf som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Engberg, Lars Erik som är född 1954 och har titeln VD, Engberg, Lars Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per-Olov som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Olof Martin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingrid Birgitta som är född 1939 och har titeln SuppleantFernlund, Mats Olof som är född 1951 och har titeln Revisor, Persson, Karin Christina Margareta som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor