Travsportaktiebolaget Ten Top

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Travsportaktiebolaget Ten Top är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Travsportaktiebolaget Ten Top är ett av dem. Statusen för Travsportaktiebolaget Ten Top är att Bolaget är aktivt.

Travsportaktiebolaget Ten Top är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-01. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Travsportaktiebolaget Ten Top ska trivas.

Travsportaktiebolaget Ten Top är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tävlings- och avelsverksamhet med travhästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Travsportaktiebolaget Ten Top är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Travsportaktiebolaget Ten Top Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Travsportaktiebolaget Ten Top så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Travsportaktiebolaget Ten Top är Falk, Kurt Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Ulla Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .

Travsportaktiebolaget Ten Top har 556467-1104 som sitt organisationsnummer.