Svedman Försäljning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Svedman Försäljning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Svedman Försäljning Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svedman Försäljning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Svedman Försäljning Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1993-05-06. Men sedan 1994-01-01 så har Svedman Försäljning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stationsg. 1 A, 824 43, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svedman Försäljning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-31970.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter som Svedman Försäljning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svedman Försäljning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall driva partiförsäljning av textilvaror, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svedman Försäljning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svedman Försäljning Aktiebolag och det är följande personer, Svedman, Gunnar Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedman, John Lennart som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sahlin, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svedman Försäljning Aktiebolag är 556467-3274.