Kavlugnt Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter Kavlugnt Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Kavlugnt Aktiebolag i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kavlugnt Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-01-21 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1993-05-14 så har Kavlugnt Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kavlugnt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Kavlugnt Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Industriv. 1 A, 824 34, Hudiksvall. Vi ni istället prata med Kavlugnt Aktiebolag så kan ni göra det på 0650-15340.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva patentexploatering, konsultationer inom affärsutveckling, handel med tillbehör till entreprenadmaskiner främst avsedda för markberedning, tillverkning och försäljning av textilier samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sonerud, Maj Harriet Linnéa som är född 1981 och har titeln Extern firmatecknare, Sonerud, John Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sonerud, Maj Anette som är född 1952 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sonerud, John Åke -Sonerud, Maj Anette -Sonerud, Maj Harriet Linnéa .

Kavlugnt Aktiebolag har 556467-5261 som sitt organisationsnummer.