Hasta i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Hasta i Hudiksvall Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Hasta i Hudiksvall Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hasta i Hudiksvall Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hasta i Hudiksvall Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-08-31. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Hasta i Hudiksvall Aktiebolag ska trivas.

Hasta i Hudiksvall Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggledning, projektering, konsultarbete samt entreprenadarbete inom byggbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hasta i Hudiksvall Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Hasta i Hudiksvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Hasta i Hudiksvall Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-31752.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hasta i Hudiksvall Aktiebolag är Holmberg, Bengt Jonas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Poulsen, Anna Renée som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Hasta i Hudiksvall Aktiebolag har 556472-1206 som sitt organisationsnummer.