Rosenqvist Rail AB

Gävleborgs län

Information

Rosenqvist Rail AB är ett företag som finns i Hudiksvall. I Rosenqvist Rail AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosenqvist, Carl Anders som är född 1968 och har titeln VD, Rosenqvist, Carl Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Colliaut, Jean-Pierre som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Beal-Preston, John som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Forster, Brian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mazars Sweden Aktiebolag som är född och har titeln RevisorHolmström, Bo Arne som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rosenqvist Rail AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rosenqvist Rail AB på telefon 0650-16505.

Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer kvalificerade produkter främst för järnvägssektorn samt utvecklar metoder för rationellt och flexibelt byggande och underhåll av järnvägar i olika länder.

Idag är Rosenqvist Rail AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rosenqvist Rail AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rosenqvist Rail AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rosenqvist Rail AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rosenqvist Rail AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Colliaut, Jean-Pierre i förening med en av -Beal-Preston, John -Forster, Brian -Rosenqvist, Carl Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Rosenqvist Rail AB har 556476-1053 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.