G L Bygg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns G L Bygg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. G L Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

G L Bygg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556482-7706.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0650-99475 alternativt besöka eller skicka post till G L Bygg Aktiebolag på följande adress Hövdingeg. 5, 824 43, Hudiksvall.

G L Bygg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I G L Bygg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Englund Jonsson, Karin Britt-Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva ny- och ombyggnadsverksamhet, förvaltning av fastigheter, anläggnings- och konsultverksamhet inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.