Lakstar Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lakstar Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Lakstar Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lakstar Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lakstar Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1994-02-23. Men sedan 1994-01-01 så har Lakstar Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 26, 824 30, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lakstar Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-98108.

Hudiksvall arbetar för att företag som Lakstar Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lakstar Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva detaljistförsäljning av kläder och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lakstar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Smålänning, Catharina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lakstar Aktiebolag och det är följande personer, Smålänning, Catharina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åhs, Jan Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Olof som är född 1943 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lakstar Aktiebolag är 556483-0460.