Swedelife Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom kommunikation, ledarskap och organisations utveckling. Bolaget skall arrangera events och tillställningar samt driva turist- och pensionatsverksamhet. Bolaget skall arbeta med inredning samt trädgårdsskötsel. Bolaget skall driva verksamhet avseende utgivning och försäljning av litteratur. Bolaget skall äga, förvalta och idka handel med fast och lös egendom, främst värdepapper, fastigheter, konst metaller och ädelstenar. Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt rådgivning inom finanssektorn. Bolaget skall idka till ovan nämnt annan därmed förenlig verksamhet såväl inom Sverige som utomlands.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swedelife Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Swedelife Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1994-02-18 så skapades Swedelife Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Swedelife Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Swedelife Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556483-1419 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hudiksvall.

Just nu är Swedelife Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Swedelife Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0653-10363 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swedelife Aktiebolag är Johansen, Jan Eirik som är född 1963 och har titeln VD, Johansen, Jan Eirik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Rakel Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .