Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rönningev. 2, 824 34, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-99191.

Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag har idag 556483-8109 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med kontorsutrustning, dataprodukter och annat material för främst kontor, skolor och grafisk industri. Att förmedla information, att utföra därmed förenade tjänster samt att bedriva i samband därmed stående verksamhet. Bolaget skall även kunna äga och förvalta aktier, fastigheter och andelar utomstående företag och därmed förenlig verksamhet.

I Kontorsutrustning i Hälsingland Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjölund, Jonas Inge som är född 1952 och har titeln VD, Sjölund, Jonas Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Lars Olov som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .