SKVAB AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och SKVAB AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och SKVAB AB är ett av dem. Statusen för SKVAB AB är att Bolaget är aktivt.

SKVAB AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-04-22. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som SKVAB AB ska trivas.

SKVAB AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva vävstuga, handel med textilier och konsthantverk, bedriva konsultverksamhet inom management-, företagsledning-, organisationsutveckling-, löne- och personalfrågor, äga och uthyra inventarier inom kontors- och frisörsområdet, bedriva frisörverksamhet, försäljning av hår- vårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SKVAB AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är SKVAB AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med SKVAB AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med SKVAB AB är Skog, Olof Gustaf som är född 1946 och har titeln VD, Skog, Olof Gustaf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog, Gerd Monica som är född 1949 och har titeln Suppleant, Geijer, Wilhelm Reinhold som är född 1947 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

SKVAB AB har 556486-7363 som sitt organisationsnummer.