P. Entreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och P. Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och P. Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för P. Entreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

P. Entreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-05-27. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som P. Entreprenad Aktiebolag ska trivas.

P. Entreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P. Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är P. Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med P. Entreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-31752.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med P. Entreprenad Aktiebolag är Holmberg, Bengt Jonas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivarsson, Rolf Tommy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jan Sonny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

P. Entreprenad Aktiebolag har 556488-2834 som sitt organisationsnummer.