Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil)

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) är ett av dem. Statusen för Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) är att Bolaget är aktivt.

Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-29. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) ska trivas.

Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med drivmedel och livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0653-10450.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Barbro Christina -Larsson, Rolf Börje.

De som är på något sätt har med Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) är Larsson, Barbro Christina som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Rolf Börje som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Nils Valfrid som är född 1933 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Delsbo Bensin & Livs Aktiebolag (Statoil) har 556492-0345 som sitt organisationsnummer.