Hartassen Invest AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Hartassen Invest AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hartassen Invest AB är ett av dem. Statusen för Hartassen Invest AB är att Bolaget är aktivt.

Hartassen Invest AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-16. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hartassen Invest AB ska trivas.

Hartassen Invest AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta aktier, bedriva järnhandelsbutik, idka försäljning av petroleumprodukter och gas, fastighetsförvaltning utöva arbetsledning jämte administration över närstående bolag samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hartassen Invest AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Hartassen Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Hartassen Invest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-16300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sundvall, Kurt Ingemar -Sundvall, Lena Birgitta.

De som är på något sätt har med Hartassen Invest AB är Sundvall, Kurt Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundvall, Erika Helena som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundvall, Lena Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundvall, Sara Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Hartassen Invest AB har 556492-9593 som sitt organisationsnummer.