Solbågen Förvaltnings AB

Gävleborgs län

Information

Solbågen Förvaltnings AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Solbågen Förvaltnings AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Solbågen Förvaltnings AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Solbågen Förvaltnings AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Solbågen Förvaltnings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Industriv. 1 C, 824 34, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-15828.

Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Solbågen Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat.

Solbågen Förvaltnings AB har idag 556501-9600 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Solbågen Förvaltnings AB

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Solbågen Förvaltnings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Mats Clas-Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, John Anders Göran som är född 1938 och har titeln Suppleant, Olsson, Bernt Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .