Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-17. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder ska trivas.

Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvärva, sälja, äga, bygga, förvalta och upplåta fastigheter och tomträtter med bostäder, affärs- och kontorslägenheter samt kollektiva anordningar. Bolaget äger även rätt att bedriva liknande byggnads-, förvaltnings- och driftuppdrag för annan uppdragsgivares räkning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-35400.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Holmgren, Lilian Christine -Runefelt, Mats Allan Daniel eller en av dem i förening med -Blomdahl, Nils Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder är Blomdahl, Nils Erik som är född 1959 och har titeln Extern VD, Holmgren, Lilian Christine som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Clas Torgny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jäderström, Karl Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Runefelt, Mats Allan Daniel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönström, Nils Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamotSegerbrand, Stefan Frank som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Sievert Alfred som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundell, Rolf Sören som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotSundh, Ulf Bertil som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamotBengtson, Hans Yngve som är född 1943 och har titeln SuppleantGranholm, Karl Erik som är född 1948 och har titeln SuppleantHedberg, Eva Kristina som är född 1954 och har titeln SuppleantLundström, Nils Martin som är född 1942 och har titeln SuppleantNyström, Laila Maria som är född 1958 och har titeln SuppleantRask, Kerstin Maria som är född 1948 och har titeln SuppleantRogell, Leif Jan Olov som är född 1954 och har titeln SuppleantSidenvall, Karin Gunvor Margareta som är född 1946 och har titeln SuppleantSkoglund, Hans Lennart Ivan som är född 1948 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorWestberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantHedberg, Karl Dennis som är född 1959 och har titeln HuvudansvarigrevisorJonsson, Christer Anders Gunnar som är född 1944 och har titeln LekmannarevisorSundin, Stig Olof som är född 1936 och har titeln LekmannarevisorKarlsson, Gunilla Elisabet Iréne som är född 1948 och har titeln LekmannarevisorssuppleantStrömberg, Nils-Göran som är född 1941 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.

Aktiebolaget Hudiksvallsbostäder har 556507-8267 som sitt organisationsnummer.