Hälsinge Skogskonsult AB

Gävleborgs län

Information

Hälsinge Skogskonsult AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Hälsinge Skogskonsult AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hälsinge Skogskonsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hälsinge Skogskonsult AB har haft sedan 1995-01-01. Hälsinge Skogskonsult AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hälsinge Skogskonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hofra 130, 820 60, Delsbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0653-15158.

Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hälsinge Skogskonsult AB Privat, ej börsnoterat.

Hälsinge Skogskonsult AB har idag 556515-7418 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hälsinge Skogskonsult AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom skog och lantbruksnäring, entreprenadverksamhet inom skog och lantbruksnäring samt därmed förenlig verksamhet.

I Hälsinge Skogskonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Färlin, Jon Albert Esbjörn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Färlin, Eva Britt som är född 1951 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .