Elof Perssons Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri- och entreprenadverksamhet, handel med skog och grusprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elof Perssons Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Elof Perssons Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1995-07-12 så skapades Elof Perssons Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Elof Perssons Åkeri AB har haft det sedan 1995-01-01.

Elof Perssons Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556518-7571 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Elof Perssons Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Elof Perssons Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0653-20250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elof Perssons Åkeri AB är Persson, Per Tage som är född 1954 och har titeln VD, Persson, Per Tage som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .