Adaptor System AB

Gävleborgs län

Information

Adaptor System AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Adaptor System AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Adaptor System AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Adaptor System AB har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Adaptor System AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-14143.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Adaptor System AB Privat, ej börsnoterat.

Adaptor System AB har idag 556519-9667 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Adaptor System AB

Bolaget skall verksamhet är fastighetsförvaltning, handel med verkstads- och entreprenadmaskiner, handel med värde- papper samt bedriva uppfödning och tävlingsverksamhet inom travsport och därmed förenlig verksamhet.

I Adaptor System AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bengt Erik som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg Olsson, Ulla Hanna Elisabet som är född 1935 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .