Håstaservice i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

556520-0879 är organisationsnummer för bolaget Håstaservice i Hudiksvall AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håstaservice i Hudiksvall AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Håstaservice i Hudiksvall AB finns i.

Håstaservice i Hudiksvall AB har varit registrerat sedan 1995-07-14 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håstaservice i Hudiksvall AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

Håstaservice i Hudiksvall AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Håstaservice i Hudiksvall AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Håstaservice i Hudiksvall AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6449233 eller genom brev på följande adress:
Hästhagsv. 4, 824 40, Hudiksvall

Bolaget skall bedriva snickerier, anläggningsarbeten, uthyrning av personal, transporter och övrigt med dessa branscher förenlig verksamhet, äga och förvalta aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Håstaservice i Hudiksvall AB och det är Sundqvist, Mats Urban som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Karin Anita som är född 1944 och har titeln Suppleant, Olsson, Bernt Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,