Ingalill Nyberg Miljökonsult AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Ingalill Nyberg Miljökonsult AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ingalill Nyberg Miljökonsult AB är ett av dem. Statusen för Ingalill Nyberg Miljökonsult AB är att Bolaget är aktivt.

Ingalill Nyberg Miljökonsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-17. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ingalill Nyberg Miljökonsult AB ska trivas.

Ingalill Nyberg Miljökonsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra konsultverksamhet inom miljöområdet såsom miljöutredningar, införande av miljöledningssystem, miljökonsekvensbeskrivningar, avfallsplaner, ansökan om miljötillstånd, miljörevision och miljöutbildning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingalill Nyberg Miljökonsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ingalill Nyberg Miljökonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Ingalill Nyberg Miljökonsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-10821.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ingalill Nyberg Miljökonsult AB är Nyberg, Ingalill Elisabet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörnquist, Karl Anders som är född 1960 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ingalill Nyberg Miljökonsult AB har 556520-3360 som sitt organisationsnummer.