ET Tours Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556520-4327 är organisationsnummer för verksamheten ET Tours Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ET Tours Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som ET Tours Aktiebolag finns i.

ET Tours Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-08-29 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ET Tours Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

ET Tours Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ET Tours Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ET Tours Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0650-540501 eller genom brev på följande adress:
Forsav. 48, 820 65, Forsa

Bolaget skall bedriva turistservice med huvudinriktning på flottfärder, dressinturer och äventyrsresor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ET Tours Aktiebolag och det är Gunnarsson, Leif Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Jan Conny som är född 1955 och har titeln Suppleant, Broman, Gustaf Göran som är född 1935 och har titeln Revisor, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Broman & Wallberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,