Hälsinglands Hushållsservice AB

Gävleborgs län

Information

556524-7862 är organisationsnummer för företaget Hälsinglands Hushållsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsinglands Hushållsservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Hälsinglands Hushållsservice AB finns i.

Hälsinglands Hushållsservice AB har varit registrerat sedan 1995-07-31 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsinglands Hushållsservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hälsinglands Hushållsservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hälsinglands Hushållsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hälsinglands Hushållsservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-96566 eller genom brev på följande adress:
Malnv. 10, 824 50, Hudiksvall

Bolaget skall utföra service-, reparations- och installationsarbeten på hushållsmaskiner och försälja därtill hörande reservdelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsinglands Hushållsservice AB och det är Fredlund, Ulf Lennart Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredlund, Barbro Anita som är född 1943 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor,