Maczenta Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556536-9393 är organisationsnummer för bolaget Maczenta Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maczenta Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Maczenta Aktiebolag finns i.

Maczenta Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-12-19 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maczenta Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Maczenta Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Maczenta Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Maczenta Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0650-31150 eller genom brev på följande adress:
Moränv. 15, 824 30, Hudiksvall

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av kem- tekniska varor och kontorsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maczenta Aktiebolag och det är Jansson, Ann Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ödeving, Annica Elisabeth som är född 1976 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,