Dream Lover AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Dream Lover AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Dream Lover AB är ett av dem. Statusen för Dream Lover AB är att Bolaget är aktivt.

Dream Lover AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-02-10. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dream Lover AB ska trivas.

Dream Lover AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva avelsverksamhet och handel med hästar inom travsporten samt bedriva körning och träning av tävlingshästar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dream Lover AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Dream Lover AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Dream Lover AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2338977.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Dream Lover AB är Sjunnesson, Rune Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenqvist, Marie Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Holm Paulcén, Malin Anna-Karin som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Dream Lover AB har 556539-2429 som sitt organisationsnummer.