JMF i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

556539-8368 är organisationsnummer för företaget JMF i Hudiksvall AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JMF i Hudiksvall AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som JMF i Hudiksvall AB finns i.

JMF i Hudiksvall AB har varit registrerat sedan 1997-03-07 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JMF i Hudiksvall AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

JMF i Hudiksvall AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JMF i Hudiksvall AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Forslin, Monica Elisabeth -Forslin, Sven Johnny Sigvard

Vill ni komma i kontakt med JMF i Hudiksvall AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-33466 eller genom brev på följande adress:
Krokens v. 11, 820 64, Näsviken

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av kläder, hudvård, smycken, porslin och hemelektronikprodukter, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JMF i Hudiksvall AB och det är Forslin, Sven Johnny Sigvard som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslin, Monica Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Broman, Gustaf Göran som är född 1935 och har titeln Revisorssuppleant, Broman & Wallberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,