Skeback Fastigheter AB

Gävleborgs län

Information

Skeback Fastigheter AB är ett av många bolag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Skeback Fastigheter AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skeback Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Skeback Fastigheter AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1997-09-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Torgg. 17, 820 60, Delsbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skeback Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0653-16068.

Hudiksvall arbetar för att bolag som Skeback Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skeback Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsförvaltning och fastighetsservice tjänster såsom reparation och underhåll och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skeback Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skeback Fastigheter AB och det är följande personer, Skelander, Anders Börje som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Skelander, Sigrid Margaretha som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lars Magnus som är född 1976 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skeback Fastigheter AB är 556544-9187.