Per Svensson Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Per Svensson Entreprenad AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Per Svensson Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Per Svensson Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Per Svensson Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-04-28. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Per Svensson Entreprenad AB ska trivas.

Per Svensson Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall omfatta jordbruks- och skogsbruksverksamhet, entreprenad avseende anläggningsarbeten. Bolagets verksamhet skall även omfatta handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Per Svensson Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Per Svensson Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Per Svensson Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-31106.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Per Svensson Entreprenad AB är Svensson, Per Gunnar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreae, Karin Jenny Ingegärd Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Per Svensson Entreprenad AB har 556555-0893 som sitt organisationsnummer.