Sjöbergs Åkeri i Iggesund AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sjöbergs Åkeri i Iggesund AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Sjöbergs Åkeri i Iggesund AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1998-06-10 så skapades Sjöbergs Åkeri i Iggesund AB och företaget är har F-skattsedel Sjöbergs Åkeri i Iggesund AB har haft det sedan 1998-01-01.

Sjöbergs Åkeri i Iggesund AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556556-7988 är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Sjöbergs Åkeri i Iggesund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Sjöbergs Åkeri i Iggesund AB så går det att nå dem via telefon på 0650-20615 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Sjöberg, Nils Lennart -Sjöberg, Sigrid Birgitta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sjöbergs Åkeri i Iggesund AB är Sjöberg, Nils Lennart som är född 1961 och har titeln VD, Sjöberg, Sigrid Birgitta som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Nils Lennart som är född 1961 och har titeln Suppleant, Eriksson, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Jan Lennart som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Datarevision i Dalarna AB som är född och har titeln Revisor.