CH i Hudik AB

Gävleborgs län

Information

CH i Hudik AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där CH i Hudik AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. CH i Hudik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket CH i Hudik AB har haft sedan 1999-01-01. CH i Hudik AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till CH i Hudik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Marknadsg. 3, 824 30, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6714812.

Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är CH i Hudik AB Privat, ej börsnoterat.

CH i Hudik AB har idag 556559-3679 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för CH i Hudik AB

Bolaget skall bedriva köp, försäljning samt förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom ska bolaget bedriva café- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I CH i Hudik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Eje som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagsved, Eva Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Geijer, Wilhelm Reinhold som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .